وبلاگ دکوراسیون داخلی

وبلاگی برای آشنایی شما با جدید ترین موضوعات کفپوش و چمن مصنوعی و...

وبلاگ دکوراسیون داخلی

وبلاگی برای آشنایی شما با جدید ترین موضوعات کفپوش و چمن مصنوعی و...

قیمت موکت خارجی

موکت های نمدی در سال های گذشته تنها نوع موکت بودند که قیمت بسیار پایینی داشتند ولی این روزها انواع موکت ایرانی و خارجی در بازار با قیمت های بسیار بالاتری به فروش می رسند. در حال حاضر موکت های ایرانی خوبی توسط تولید کنندگان داخلی در بازار دیده می شوند که دست کمی از برندهای خارجی ندارند. البته قیمت موکت خارجی اغلب بسیار بالاتر از موکت ایرانی است. علت تفاوت قیمت وکت خارجی و ایرانی، تقاضا برای خرید آن در بین اقشار مختلف است ولی فروشندگان دلایل متعددی را برای افزایش قیمت موکت خارجی در ایران اعلام می کنند که برخی از مهم ترین آن عبارتند از:

جنس الیاف موکت خارجی

موکت های نمدی سال هاست که دیگر تولید نمی شوند. اغلب موکت های تولید شده در داخل کشور دارای الیاف نایلونی، پلی پروپیلن، پلی استر و اکریلیک هستند. ترکیب به کار رفته در تولید موکت تعیین کننده کیفیت آن است. جنس الیاف موکت با درصدهای متفاوت همیشه یکی از همین مواد است ولی به ندرت الیاف پشمی نیز برای تولید انواع موکت مقاوم تر به کار می رود. بالا بودن قیمت موکت خارجی می تواند مربوط به جنس الیاف آن باشد. هر چه الیاف موکت نرم تر، محکم تر و انعطاف پذیرتر باشد، کیفیت محصول بهتر می شود.

تفاوت قیمت موکت خارجی

برندهای موجود موکت در فروشگاه ها اغلب از کشورهای بلژیک، هلند، موکت تایل فرانسه، ایتالیا و حتی چین هستند. هر کشور برای تولید برند موکت از ترکیب انحصاری خود استفاده می کند. قیمت موکت خارجی با توجه به رند و کشور تولید کننده متفاوت است. انواع موکت بلژیکی به قیمت های بالاتری از دیگر برندهای خارجی به فروش می رسند. تشخیص موکت خارجی با کیفیت و موکت های بدون کیفیت ساده نیست. قیمت موکت خارجی تولید کشور چین بسیار کمتر از دیگر برندهای خارجی است و تقریبا برابر با قیمت موکت ایرانی مثل موکت ظریف مصور و تولید داخلی است اما کیفیت موکت های چینی اصلا قابل مقایسه با برندهای داخلی نیستند.

برای مثال شرکت ظریف مصور توانسته انواع موکت را با بهای کمتری از قیمت موکت خارجی / موکت آمفی تئاتر در اختیار مشتری قرار دهد. این در حالی است که کیفیت موکت ظریف مصور چیزی کم از موکت های خارجی ندارد. هنگام خرید، برند و کشور تولید کننده مهم ترین عامل برای تعیین قیمت موکت 

خارجی است. به طور معمول برچسب و لیبل موکت در پشت ان، نشان دهنده مشخصات و کشور تولید کننده است که باید به آن توجه شود.

https://gamantj.com/foreign-carpeti-prices/

انواع کفپوش

هر نوع پوشش که برای هموار ساختن کف زمین استفاده می شود را کفپوش نامند. انواع کفپوش در ساختمان های مسکونی و اداری- تجاری استفاده می شوند. با توجه به نوع کاربری می توان کفپوش مناسب را انتخاب کرد. انواع کفپوش فروشگاهی، کفپوش نمایشگاهی، موکت خارجی یا جتی موکت اداری کفپوش های اداری و موکت خارجی و سازمانی را دیده اید به لحاظ جنس و کیفیت تفاوت زیادی بین کفپوش ها وجود دارد. تنوع قیمت کفپوش هم در فروشگاه ها دیده می شود که بستگی به مواد اولیه و کیفیت ان دارد. کفپوش ها مهم ترین بخش از دکوراسیون داخلی ساختمان های مسکونی هستند.

انواع کفپوش سنگی

کفپوش های سنگی از جمله انواع طبیعی کفپوش های ساختمانی بوده و به عنوان یکی از زیباترین و البته گران قیمت ترین انواع کفپوش ها شناخته می شوند. این کفپوش ها بیشتر در فضای خارجی ساختمان کاربرد دارند. اما از آن ها در آشپزخانه یا سرویس های بهداشتی نیز استفاده می شود.

سرامیک ها

سرامیک از شناخته شده ترین کفپوش های ساختمان است که در دو نوع لعاب دار (با لعاب براق، نیمه براق یا مات) و بدون لعاب تولید می شوند. مواد سازنده این نوع کفپوش خاک رس، سرامیک و سفال است. ابعاد و کیفیت کفپوش سرامیکی در تعیین قیمت آن ها تاثیر فراوانی دارد. کفپوشهای سنگی و سرامیکی به دلیل انتقال سرمای کف، برای مناطق سردسیر مناسب نیستند.

 موزاییک ها یا کفپوش پی وی سی 


کفپوش های موزاییکی یکی از قدیمی ترین انواع کفپوش ها هستند که اغلب برای استفاده در محیط های خارجی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. کفپوش های موزاییکی در قطعاتی با ابعاد بزرگ ساخته می شوند و نصب آن ها نسبتا سریع است.

کفپوش چوبی

انواع کفپوش چوبی یا پارکت چوبی زینت بخش ساختمان های مدرن است. جنس کفپوش چوبی از چوب طبیعی درختانی نظیر بلوط، افرا، کاج، صنوبر و... بوده و قیمت بالایی دارد.این نوع کفپوش حس گرما را به خانه ما می آورد و برای افرادی که می خواهند در دکوراسیون منزلشان از عناصر طبیعت استفاده کنند، بسیار مناسب است. اما نگهداری از آن بسیار دشوار است. زیرا این نوع کفپوش در برابر رطوبت، حشرات و آتش بسیار آسیب پذیر است.

https://gamantj.com/flooring-types/